Blog Redflavors

Com casar quadres amb productes de proximitat? | Red Flavors

14/02/2018 0:00:00

Casar quadres amb productes de proximitat? Com procedeix això? Com és possible 'maridar' tanta diversitat de productes? El passat diumenge 11 de Febrer, varem celebrar un enllaç molt especial... El Maridatge d'art i productes de proximitat al restaurant Lola Más Sabores de Lleida amb la col·laboració i participació de 4 productors de les Terres de Lleida i de l'artista mollerussenca Marina Dalmau.

Els nuvis escollits per aquesta celebració varen ser:

La núvia, la heterogènia obra de Marina Dalmau que vestia les parets de la magnífica sala de la primera planta del restaurant.

Els convidats ben mudats anaven arribant, la sala s'anava omplint, els nuvis i la núvia un xic nerviosos restaven impacients... Donem inici a l'enllaç! La mestra de cerimònies, la Gemma de Red Flavors, reclamava l'atenció dels convidats per començar amb el protocol per iniciar el casori. Primer es va donar l'oportunitat que els nuvis despleguessin tots els seus encants i posessin damunt la taula les seves tàctiques de seducció per conquistar a la seva estimada:

La Gemma de Red FlavorsLa Gemma de Red Flavors

Primerament la Judith de Vinagres Badia va posar èmfasi a la passió que es respira per la seva vinagreria ubicada a Mollerussa, 110 anys de trajectòria els emparen. Al llarg dels anys s'han consolidat en l'elaboració de vinagres d'autor i com a tal volen preservar el seu llegat familiar. Un tribut a la feina ben feta!

En segon lloc, l'Oscar de Port of Dragons de Cervera explicava la importància de creure en un mateix, de buscar noves oportunitats de negoci en nous nínxols de mercat i d'apostar per una bona matèria prima i un bon procés d'elaboració. El seu petit projecte, una oda al producte premmium. Les seves ginebres i vodka que van ser presentats formalment als convidats!

El seguia la Montse de Cal Senzill i Cal Picantó de Bellpuig, fent incís al valor de conèixer per a millorar. Conserves fetes amb amor i molta empenta. Presentació formal de tot el seu elenc de melmelades, all-i-oli i vinagreta, tot natural! Sense conservants ni colorants, només suc de llimona, bona matèria prima (de proximitat és clar!) i fet sense presses! El Josep Mª donava fe de totes les virtuts del seu projecte!

I per acabar, l'Eduard de Gabarró & Feixa de Fulleda ens parlava dels inicis del projecte, de les seves inquietuds professionals, de la seva filosofia 'piano piano' per conquistar objectius, la seva perseverança a l'hora de seguir endavant... La presentació dels candidats de Gabarró & Feixa posava punt i a part a les presentacions per part dels nuvis.

La núvia, l'obra de Marina Dalmau restava expectant mentre els seus pretendents s'anaven presentant formalment. Sí, un tipus 'Casados a primera vista' lleidatà, un dating express 'cites ràpides' que acabaria amb un enllaç particular. La testimoni de la núvia, Marina Dalmau, la definia com alegre, colorida, diferent i especial.

Cal mencionar que la proposta culinària especialment pensada per a la celebració va ser increïble, el xef del restaurant Lola Más Sabores ens delectava amb una tapa que els paladars dels convidats se'n recordaran un bon temps...  La tapa escollida va ser 'Risotto fregit amb crema de parmesà i cruixent de formatge'. Brutal!

Un cop desplegats tots els encants dels futurs nuvis, donàvem per acabades les presentacions nupcials. I arribava el moment, el GRAN MOMENT... L'enllaç de l'art i dels productes de proximitat!

Maridatge d'art i productes de proximitatMaridatge d'art i productes de proximitat

En aquest article del blog, com a la televisió, no es pot explicar tot. Els assistents de l'esdeveniment van ser i seran els únics coneixedors de les unions que van tenir lloc el passat diumenge, 11 de febrer. #¡AquíHayTemaPeroVamos!

 

Seguim la nissaga de casaments? Ets productor i vols participar en les pròximes edicions? Ets restaurador i vols organitzar un esdeveniment diferent al teu local?

M A R I D A T G E S #ATÍPICS by #RedFlavors
T’interessa? Ho parlem!
Envia’ns un e-mail a hola@redflavors.cat i explica’ns el teu projecte!
www.redflavors.cat

en què et podem ajudar?

DISSENY GRÀFIC ✏️ & BRANDING

en què et podem ajudar?

06/04/2017 0:00:00

DISSENY GRÀFIC

DISSENY GRÀFIC ✏️ & BRANDING
DISSENY GRÀFIC ✏️ & BRANDING

GASTROSARAOS BY RED FLAVORS🍉

en què et podem ajudar?

06/04/2017 0:00:00

Què és un #Gastrosarao? Un esdeveniment gastronòmic amb essència pròpia.

GASTROSARAOS BY RED FLAVORS🍉
GASTROSARAOS BY RED FLAVORS🍉

GESTIÓ DE XARXES SOCIALS✔️

en què et podem ajudar?

06/04/2017 0:00:00

GESTIÓ DE XARXES SOCIALS

GESTIÓ DE XARXES SOCIALS✔️
GESTIÓ DE XARXES SOCIALS✔️

PÀGINES & GESTIÓ WEB 💻

en què et podem ajudar?

06/04/2017 0:00:00

La teva web, el teu aparador 24/7!

PÀGINES & GESTIÓ WEB 💻
PÀGINES & GESTIÓ WEB 💻

PUBLICITAT DIGITAL 💶

en què et podem ajudar?

06/04/2017 0:00:00

GESTIÓ DE PUBLICITAT DIGITAL

PUBLICITAT DIGITAL 💶
PUBLICITAT DIGITAL 💶

PREMSA 📰

en què et podem ajudar?

06/04/2017 0:00:00

Estàs al dia del que passa al voltant del teu projecte? Vols llançar una notícia als mitjans de comunicació?

PREMSA 📰
PREMSA 📰

Destaquem

Informació d'interès | Pimes & autònoms

Destaquem

16/04/2019 0:00:00

Informació d'interès per autònoms i pimes per la covid -19.

Informació d'interès | Pimes & autònoms
Informació d'interès | Pimes & autònoms
 

#REDFLAVORS, AGÈNCIA CREATIVA DE COMUNICACIÓ ENO-GASTRONÒMICA I TURÍSTICA

  • Et dediques al sector de la restauració? Regentes un restaurant?
  • Estàs al capdavant d’una petita o mitjana empresa del sector turístic?
  • Treballes dins del sector agroalimentari? 

Si la resposta és sí, estàs a bon lloc! Des de Red Flavors et podem ajudar a millorar la visibilitat de la teva empresa a Internet mitjançant una comunicació especialitzada, efectiva i rentable, basant-nos en els principis del gastromàrqueting.

 

PER A MOSTRA UN BOTÓ

Els nostres Objectius

#AssolirObjectius

#IdeesSuggerents

#PresènciaDigital

#ComunicacióEAT

#MktExperiencial